تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
جدیدترین طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه ساخت گلهاي چینی


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه ساخت گلهاي چینی      این طرح توجیهی در زمینه تاسیس آموزشگاه ساخت گلهاي چینی، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه تاسیس آموزشگاه ساخت گلهاي چینی،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فايل برای افرادی که می خواهند در زمینه تاسیس آموزشگاه ساخت گلهاي چینی،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه ساخت گلهاي چینیفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروي انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخ

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی آموزشگاه ساخت گلهاي چینی


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی آموزشگاه ساخت گلهاي چینی      این طرح توجیهی در زمینه آموزشگاه ساخت گلهاي چینی، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه آموزشگاه ساخت گلهاي چینی،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فايل برای افرادی که می خواهند در زمینه آموزشگاه ساخت گلهاي چینی،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی آموزشگاه ساخت گلهاي چینیفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروي انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنند

ادامه مطلب  
تنیس روي ميز


فرمت فايل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات160آیا می دانید که تنیس روي ميز که توسط بسیاری از مردم بازی می شود، در کنار فوتبال، پرطرفدارترین ورزش جهان به حساب می آید؟ محبوبیت تنیس روي ميز بخاطر ماهیت هیجان انگیز آن و خصوصیات حفظ سلامتی آن بر روي بدن می باشد. این بازی به وسایل چندان گرانی نیاز ندارد، هیچگونه محدودیت سنی برای بازیکنان وجود ندارد، ومی توان اصول پایه این بازی را درعرض چند روز یاد گرفت، با این وجود برای پیدا کردن مهارت در انجام آن، باید مدتها تمرین نمود. در این مطلب ، اصول بازی تنیس روي ميز را با استفاده از دستورالعمل های ساده و روشن توضیح داده تا شما بتوانید اسرار این بازی را بخوبی درک نمایید. یک نکته مهم در یادگیری، توانایی تجسم هر حرکتی است که در این مطلب شرح داده می شود. بنابراین شما نباید خودتان را محدود به تنها یادگیری چگونگی ضربه زدن به تو

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی فرزكاری


گزارش کارآموزی در فرزكاری با فرمت قابل ویرایش ورد (word) و با پسوند Doc آماده شده و برای دانلود شما عزیزان بر روي سرورهای سایت قرار کرفته است. شما برای دانلود این گزارش کارآموزی/کارورزی لازم است ابتدا از طریق پایین صفحه پرداخت را انجام داده سپس لینک دانلود را مشاهده خواهید کرد و همچنین یک نسخه از آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.گزارش ذیل کاملا جامع و کامل بوده و از هر حیث تمام زیر زمینه های محل کارآموزی را پوشش می دهد شما پس از دانلود با استفاده از این گزارش آماده می توانید گزارشی جامع و کامل محیا ساخته و تحویل استادتان دهید یا با استفاده از این گزارش با طریق نوشتن یک گزارش کارآموزی حرفه ای آشنا شوید برای مشاهده بقیه گزارش های کارآموزی سایت ما می توانید از طریق منو کنار سایت و انتخاب گزینه کارآموزی های آماده به دیگر گزارش ها دسترسی داشته باشیددر

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی بازیافت روي و الومینیوم از ظروف ميوه


دانلود جدیدترین طرح توجیهی بازیافت روي و الومینیوم از ظروف ميوه      این طرح توجیهی در زمینه بازیافت روي و الومینیوم از ظروف ميوه، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه بازیافت روي و الومینیوم از ظروف ميوه،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فايل برای افرادی که می خواهند در زمینه بازیافت روي و الومینیوم از ظروف ميوه،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی بازیافت روي و الومینیوم از ظروف ميوهفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروي انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده

ادامه مطلب  
دانلودگزارش کارآموزی فرزکاری


دانلودگزارش کارآموزی فرزکاریدانلودگزارش کارآموزی فرزکاری  مقدمه 4انواع ماشینهای فرز5ماشبنهای فرز با ميز ثابت 5ماشینهای فرز ستونی-زانویی 6ماشینهای فرز افقی6ماشینهای فرز افقی اونیورسا ل 6ماشینهای فرز عمودی 7روشهای کنترل ماشینهای فرز 7ایمنی در ماشینهای فرز 9عملیات فرز کاری 11تیغه فرزها 12انواع تیغه فرزها 12طبقه بندی تیغه فرزها 12جنس تیغه فرزها13انواع تیغه فرزها و کاربرد آنها 15تیغه فرز انگشتی 15تیغه فرز پیشانی بغل تراش 16تیغه فرزهای قابل نصب روي محور ابزار گیر افقی 17تیغه فرزهای غلتکی 17تیغه فرزهای غلتکی قوی مارپیچ 18تیغه فرز های بغل تراش18تیغه فرز های بغل تراش جفت19تیغه فرز های جناغی 20تیغه فرز های فرم دار 21انواع دیگر تیغه فرز ها 22روشهای فرز کاری23مهار تیغه فرز بر روي ماشین 23مراقبت از ابزار گیرها و تجهیزات محرکه26سرعت برشی و پیشر

ادامه مطلب  
107 بررسی تست های ژئومتری هندسی در ماشین های فرز 58 صفحه فايل ورد word


         فهرست مطالبعنوان  صفحهفهرست جدول‌ها ‌وفهرست شكل‌‌ها ‌زفصل 1        مقدمه  دستگاه فرز 911      ماشین فرز  912      ● انواع تیغه های فرز    10فصل 2        خطا در ماشینهای ابزار  1221      عوامل خطا در ماشینهای ابزار  12211    دمای محیط  12212    نیروهای نگهدارنده  Clamping    13213    تغییرات با زمان   15214    عدم دقت در اثر خیز  15215 &n

ادامه مطلب  
107- پروژه آماده: بررسی تست های ژئومتری (هندسی) در ماشین های فرز - 58 صفحه فايل ورد (word)


         فهرست مطالبعنوان  صفحهفهرست جدول‌ها ‌وفهرست شكل‌‌ها ‌زفصل 1-       مقدمه (دستگاه فرز) 91-1-   ماشین فرز  91-2-   ● انواع تیغه های فرز : 10فصل 2-       خطا در ماشینهای ابزار  122-1-   عوامل خطا در ماشینهای ابزار  122-1-1-          دمای محیط: 122-1-2-          نیروهای نگهدارنده (Clamping): 132-1-3-          تغییرات با زمان   152-1-4-   &n

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی تولید پودر ميوه


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید پودر ميوه      این طرح توجیهی در زمینه تولید پودر ميوه، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه تولید پودر ميوه،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فايل برای افرادی که می خواهند در زمینه تولید پودر ميوه،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تولید پودر ميوهفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروي انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موارد کاربرد این طرح توجیهی عبارت

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی باغداری و پرورش ميوه جات


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی باغداری و پرورش ميوه جات      این طرح توجیهی در زمینه باغداری و پرورش ميوه جات، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه باغداری و پرورش ميوه جات،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فايل برای افرادی که می خواهند در زمینه باغداری و پرورش ميوه جات،فعالیت داشته باشند بسیار مفید وکاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی باغداری و پرورش ميوه جاتفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروي انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طر

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد كاركرد دستی ميز شاخص 16 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فايل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 16 صفحه
 قسمتی از متن .doc : 
 
به نام خدا
كاركرد دستی ميز شاخص
سلكتور ميز شاخص 6 ( شكل 503 ) در موقعیت 1 و سلكتور واحد دریل (نور اخكاری) 5 ( شكل 503 ) در موقعیت 1 قرار می گیرد .
ميز شاخص و واحد سوراخ كاری می توانند هم زمان و به طریق دستی كار كنند .
واحد سوراخ كاری بر طبق دستور العمل های ارائه شده در « عملكرد دستی واحد سوراخ كاری » دراین فصل كار می كند .
موقعیت استارت ميز شاخص جایگاه صفر است كه می توان آن را با به كار انداختن تكمة فشاری 14 ( شكل 503) چك كرد . در صورتی كه ميز در جایگاه آغازی نباشد هنگامی كه تكمة فشاری وارد عمل می شود به طور خودكار به موقعیت خود باز می گردد . این جایگ

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کامل درباره كاركرد دستی ميز شاخص


      لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*فرمت فايل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحه :16 بخشی از متن مقالهكاركرد دستی ميز شاخص سلكتور ميز شاخص 6 ( شكل 503 ) در موقعیت 1 و سلكتور واحد دریل (نور اخكاری) 5 ( شكل 503 ) در موقعیت 1 قرار می گیرد . ميز شاخص و واحد سوراخ كاری می توانند هم زمان و به طریق دستی كار كنند . واحد سوراخ كاری بر طبق دستور العمل های ارائه شده در « عملكرد دستی واحد سوراخ كاری » دراین فصل كار می كند . موقعیت استارت ميز شاخص جایگاه صفر است كه می توان آن را با به كار انداختن تكمة فشاری 14 ( شكل 503) چك كرد . در صورتی كه ميز در جایگاه آغازی نباشد هنگامی كه تكمة فشاری وارد عمل می شود به طور خودكار به موقعیت خود باز می گردد . این جایگاه ( موقعیت 0 ) با علامت

ادامه مطلب  
فايل دسته گلهاي روي ميز و سبد ميوه- کد29


دانلود نقشه کد بندی  به صورت فايل pdf؛این نقشه شامل کارت رنگ و گزارش پالت است و فايل pdf آماده چاپ میباشد.برای دیدن توضیحات مربوط به کارت رنگ و گزارش پالت کلیک کنید.مشخصات نقشهتعداد رنگ:109| تعداد مقاط:22|تعداد گره رج:430| تعداد رج:606|ابعاد به سانتیمتر:60*64| رجشمار 46   

ادامه مطلب  
دانلود مقاله ارشد درباره بررسی گیاه تاتوره


    دانلود مقاله ارشد درباره  بررسی گیاه  تاتوره 180 ص چکیده:گیاه تاتوره با نام علمی Datura stramoniumL.  متعلق به تیرهSolanaceae  ، گیاهی علفی یکساله بومی استان گلستان ، که اغلب به صورت خودرو در خاکهایی با بافت متوسط تا خیلی سنگین ، غیر شور ، pH خنثی و درصد کربن بالا رويش دارند . رشد رويشی گیاه از فروردین هر سال آغاز  و تقریباً تا اواخر تیر ماه ادامه دارد، فاز زایشی از اوایل مردادماه آغاز وعملا شکوفایی گلها از مرداد ماه تا اواخر آن ادامه دارد. تشکیل ميوه، رسیدن ميوه و پراکنش دانه‌ها در نیمه دوم شهریور ماه مشاهده می‌شود. نتایج اتنوبوتانیکی در این تحقیق نشان داد که علیرغم عدم مصرف خوراکی این گیاه به علت سمیت ترکیبات شیمیایی اکثرا در استعمال خارجی از مرهم برگ ، ساقه

ادامه مطلب  
پاور پوینت (اسلاید) باغبانی عمومی


 این پاور پوینت دارای 270 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فايل پاور پوینت باغبانی عمومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.
در این پاور پوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت
محتواب برخی از اسلاید ها :
محتوای اسلاید 3 : فصل اول : تاریخچه
فصل دوم : گروه بندی گیاهان باغبانی
فصل سوم : گیاه افزایی (تکثیر)
فصل چهارم : محیط رشد
فصل پنجم : هورمونها و تنظیم کننده های رشد
فصل ششم: اصول هرس و تربیت
فصل هفتم: ميوه کاری
فصل هشتم: سبزیکاری
فصل نهم : گلکاری، طراحی و گل آراییمحتوای اسلاید 4 :
فصل اول
 
تــاریخـچهمحتوای اسلاید 5 : پیدایش باغبانی
انسان اولیه غذای خود را با ماهیگیری و شكار و است

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی پرورش ميوه جات


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی پرورش ميوه جات      این طرح توجیهی در زمینه پرورش ميوه جات، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه پرورش ميوه جات،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فايل برای افرادی که می خواهند در زمینه پرورش ميوه جات،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی پرورش ميوه جاتفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروي انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موارد کاربرد این طرح توجیهی عبارتند از

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی تولید ماشین آلات خشک کن ميوه و سبزیجات


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید ماشین آلات خشک کن ميوه و سبزیجات      این طرح توجیهی در زمینه تولید ماشین آلات خشک کن ميوه و سبزیجات، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه تولید ماشین آلات خشک کن ميوه و سبزیجات،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فايل برای افرادی که می خواهند در زمینه تولید ماشین آلات خشک کن ميوه و سبزیجات،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تولید ماشین آلات خشک کن ميوه و سبزیجاتفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروي انسانیاستانداردهای م

ادامه مطلب  
پاور پوینت (اسلاید) آداب غذا خوردن


 این پاور پوینت دارای 45 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فايل پاور پوینت آداب غذا خوردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.
در این پاور پوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت
محتواب برخی از اسلاید ها :
محتوای اسلاید 3 : آداب و وظایف پیش از غذا خوردنآداب و وظایف پیش از غدا خوردن هفت چیز است :
۱ – حلال بودن:
غذا علاوه بر حلال بودن ، باید از راه حلال و موافق با سنت و پارسایى كسب و تهیه شده باشد و از راهى كه در شریعت ناپسند و مكروه است فراهم نیامده باشد؛ و نیز،بر طبق هواى نفس و دغلبازى و بى بندوبارى به دست نیامده باشد، زیرا خداى متعال به خوردن غذاى پاكیزه یعنى حلال امر فرموده و

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد باروری زیتون


 لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فايل word  و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 21نیازهای گرده افشانی گرده افشانی زیتون غالباً توسط باد صورت می‌گیرد. بنابراین وجود آب و هوای مناسب و مساعد عاملی مهم و تعیین كننده در گرده افشانی و تشكیل ميوه به شمار می‌رود. در فصل گلدهی ‌بارندگی سبب شكسته شدن گرده و كاهش تلقیح و در نتیجه پوك ماندن مغز ميوه می‌گردد. حال آن‌كه درجه حرارت بالا به ویژه اگر همراه با باد گرم  باشد به تشكیل ميوه‌های جوان كمك می‌كند.ارزش زیستی گرده زیتون زمانی بالاست كه در گل نر قرار داشته باشد و از طرف دیگر گرده‌های پراكنده شده زمانی بالاست كه بتوانند گل ماده را بارور كنند و ميوه‌ای بوجود آورند.همچنین وقتی تعداد گلها زیاد است 2 تا 3 درصد از گلهاي یك درخت زیتون برای با

ادامه مطلب  
تحقیق درباره خیار هندوانه طالبی کدو و خربزه


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 94 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فايل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه  خیار طبقه بندی مبدا و تاریخچه خیار Cucumis sativus و طالبی متعلق به یک جنس می باشند خیار احتمالا بومی اسیا و افریقا بوده و شواهی در دست است که در غرب اسیا حداقل برای مدت 3000 سال کشت و زرع می گردیده است . خیار برای یونانیها و رومی های قدیم که انرا به اروپا معرفی کردند شناخته شده بود . در امریکا از زمان سکونت مهاجرین اولیه پرورش ان متداول بوده است .  وسعت و اهیمت تولدی خیار در طی سالها افزایش یافته و در درجه هشتم از لحاظ سطح زیرکشت و در درجه دهم از نظر ارزش در بین 22 نوع سبزی عمده

ادامه مطلب  
نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب ميوه


 فرمت فايل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات15نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب ميوه اطلاعات عمومیآب ميوه ها و نوشابه های حاصل از آن از نظر اجراء یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال(شفاف شده)، كدر(پالپ دار) و از نظر ميزان ميوه طبیعی محتوی (آب ميوه و یا پالپ)به سه گروه، آب ميوه، نكتار ميوه و شربت ميوه تقسیم می گردد. ميزان ميوه طبیعی محتوی در گروه آب ميوه های 100%، در گروه نكتار بسته به نوع ميوه بین 50-25% و در گروه شربت ميوه بین 30-6% متغیر می باشد.فاكتورهایی كه برای طبقه بندی و تعریف بكارگرفته می شود، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب ميوه و به نوشابه های كدر، نكتار گفته می شود. ولی، هر گروه از نوشابه ها به صورت شفاف و كدر می تواند وجود داشته باشد.معلوم است كه بعضی میو

ادامه مطلب  
تحقیق درباره پخش محصولات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فايل word  و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 10 بهینه كردن سبد كالایی شركتهای پخشیعقوب بوژمهرانیاساسا هدف هر مجموعه بازرگانی، فعالیت در جهت کسب سود با مناسب ترین حجم فعالیت و سرمایه گذاری است که شرکتهای پخش نیز از این قاعده مستثنی نیستند. پس رعایت پاره ای نکات در تکمیل سبد کالایی شرکت ضروری است که به برخی از آنها اشاره می شود.دونکته مهم :الف : ایجاد ترکیب مناسب کالا در سبد کالایی شرکت به طور كلی یكی از وظایف شبكه های تخصصی توزیع و فروش ( شركتهای پخش و سایر واسطه ها ) تبدیل سبد كالایی بهینه تولید كننده به سبد كالایی بهینه مشتری است. در همین راستا، شركتهای پخش و سایر واسطه ها ایجاد سبد کالایی مناسب كه بتواند بخش قابل توجهی ازنیازمندیهای مشتری را تامین كند مد نظر قرار می دهند. امروزه به منظور ایجاد سهولت در خ

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی در شركت كشت و صنعت


گزارش کارآموزی در شركت كشت و صنعت  با فرمت قابل ویرایش ورد (word) و با پسوند Doc آماده شده و برای دانلود شما عزیزان بر روي سرورهای سایت قرار کرفته است. شما برای دانلود این گزارش کارآموزی/کارورزی لازم است ابتدا از طریق پایین صفحه پرداخت را انجام داده سپس لینک دانلود را مشاهده خواهید کرد و همچنین یک نسخه از آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.گزارش ذیل کاملا جامع و کامل بوده و از هر حیث تمام زیر زمینه های محل کارآموزی را پوشش می دهد شما پس از دانلود با استفاده از این گزارش آماده می توانید گزارشی جامع و کامل محیا ساخته و تحویل استادتان دهید یا با استفاده از این گزارش با طریق نوشتن یک گزارش کارآموزی حرفه ای آشنا شوید برای مشاهده بقیه گزارش های کارآموزی سایت ما می توانید از طریق منو کنار سایت و انتخاب گزینه کارآموزی های آماده به دیگر گزار

ادامه مطلب  
فايل word با عنوان نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب ميوه


10 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق گرم كردن مش: به محض متلاشی شدن بافت، قهوه أی شدن رنگ ميوه شروع می گردد. این پدیده كه قهوه ای شدن آنزیمی نامیده می شود توسط آنزیمهای ارتو – دی فنل اكسیداز و پارادی فنل اكسیداز، كه به طور طبیعی در ميوه وجود دارد كاتالیز می گردد. تركیباتی كه به عنوان سوبسترا، در واكنش شركت می كنند اكثراً دارای بافت ارتو دی ئیدروكسی فنولیك می باشند. مهمترین آنها، بسته به ميزان اكسیداسیو ن عبارتند از: اسید كلروژنیك، كاتشل، كورستین، پیروگالوال، اسید كافئیك دی هیدروكسی فنیل آلانین، پاراكروزول، تیروزین، روتنن و اسید  پاراكوماریك در نیتجه این واكنش به ترتیب ارتو كینون، تری هیدروكسی بنزین، هیدروكینون و ملانین، بوجو

ادامه مطلب  
تحقیق کامل درمورد گوجه فرنگی و کشت آن


66 صفحه بصورت وردقابل ویرایشبصورت WORD و با فرمت DOCارقام :انتخاب رقم برای كشت در یك منطقة بخصوص از اهمیت زیادر برخوردار است. برخی ارقام گوجه فرنگی تحت شرایط مشخصی بطور استثنایی خوب عمل می نمایند در حالیكه در شرایط دیگر بی ارزش می باشند. بنابراین استفاده از ارقامی كه خوبی آنها به اثبات رسیده است و آزمایش ارقام جدیدی و انتخاب مناسبترین آنها روش مناسبی به نظر می رسد.به عنوان یك قاعدة كلی، ميوه هایی كه برای ارسال به مناطق دوردست پرورش داده می شوند بایستی صاف، گوشت دارو دارای اندازة متوسط، رنگ مناسب و سفتی كافی باشند تا در طی حمل و نقل آسیب نبینند. در پرورش ميوه ها برای فرآوری، ميوه ها بایستی داریا رنگ خوبی باشند و به صورت متراكم و همزمان برسند تا برداشت مكانیكی به آسانی صورت پذیرد. در جدول زیر به تعدادی واریته های موجود اشاره می شود.كا

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده


44 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق                                                                   1-3-1-1- گیلاس هااز نظر رنگ از زرد تا سیاه و از نظر اسیدیته از ترش تا شیرین متغیر هستند .2-3-1-1- هلو هادو نوع اصلی دارند . هلو های هسته جدا که هسته آنها به آسانی از قسمت گوشتی جدا می شوند . در مقایسه با هلو های

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد خیار،هندوانه،طالبی،کدو و خربزه  


61 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق آفات و بیماریهاآفاتاز افات مهم خیار می توان از شته ، تریپس ، کفشدوزک 12 نقطه ای خیار ، آبدزدک ، کنه های تارعنکبوتی ، مینوز برگ ، نوعی کرم خیار ، مگس خربزه ،کنه و تماتودها نام برد که با انواع سموم حشره کش قابل کنترل هتسند .بیماریهاالف – بیماریهای قارچیخیار دچار امراض قارچی زیادی می شود که با تناوب زراعی ، ارقام مقاوم و استفاده از بذور ضدعفونی شده تا اندازه ای جلو خسارت آنها گرفته می شود . مهمترین قارچهایی که به خیار حمله می کنند عبارتند ازآنتراکتوزعامل این بیماری قارچ Colletotrichum lagenarium Pass می باشد . این قارج علاوه بر خیار به سایر ميوه های تیره کدوئیان مانند طالبی و هندوانه حمله می کنند بر اثر

ادامه مطلب  
طرح توجیهی تولید آبميوه با قطعات ميوه


آب ميوه ها از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده)، كدر(پالپ شده) و از نظرميزان ميوه طبیعی محتوی (آب ميوه و یا پالپ) به سه گروه آب ميوه، نكتار ميوه و شربت ميوه تقسیم می گردد.ميزان ميوه طبیعی محتوی در گروه آب ميوه ها 100 %، در گروه نكتار بسته به نوع ميوه بین 25 % تا 50 % و در گروهشربت ميوه بین 6% تا 30 % متغیر می باشد.فاكتورهایی كه برای طبقه بندی و تعریف بكارگرفته می شود؛ متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوحمشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب ميوه و به نوشابه های كدر، نكتار گفته می شود.مشخص است كه بعضی از ميوه ها مانند سیب، انگور و آلبالو، بسته به ویژگی طبیعی ميوه و عادات مصرف بهصورت شفاف و بعضی دیگر مانند هلو، زرد آلو و پرتقال به صورت كدر مورد فرآیند قرار می گیرند. علیرغم كدربودن، از پر

ادامه مطلب  
پروژه گل حفاری(جدید)


تعداد صفحات: 176 فهرست مطالب: مقدمه 1 اطلاعات عمومی زمین شناسی مناطق نفت خیز 1 فواید كلی گل حفاری 9 حفاری با هوا و گاز طبیعی 12 گل طبیعی چه نوع گلی است 12 دانستنیهای لازم برای گل شناسی ها 13 دیاگرام وظایف گل حفاری 14 فشار هیدرواستاتیك 16 خواص فیزیكی گلهاي حفاری 20 تعریف گرانروي 21 خصوصیات جریان (Flow) و استحكام ژله ای 28 خواص شیمیایی گلهاي حفاری 32 بحث مختصری در مورد PH‌ 40 آب 42 كف صابون 62 خاكهای رسی 63 انواع خاكهای رسی 63 عملكرد خاكهای رسی 71 طرز محاسبه مقدار مواد لازم برای افزایش وزن و حجم گل 73 خاك رس نمكی با آتاپولگایت 75 بررسی گلهاي حفاری در جنوب غربی ایران 79 وزن گل چیست 82 گل مورد استفاده در ایران 82 علت اصلی استفاده از پودر سنگ آهك در آسماری 85 طرز ساختن گل برای حفاری در طبقه آسماری 86 مایع تكمیلی حفاری 87 وسایل جدا كننده مواد جامد ا

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق درباره خیار


تعداد صفحات:27نوع فايل: word (قابل ویرایش)لینک دانلود پایین صفحه   تاریخچه خیار یکی از سبزیهای معروف دنیاست . مبدا و مشنا اصلی خیار کاملا مشخص و معلوم نیست ولی به اح تمال زیاد بومی مناطق گرمسیری  اسیا و افریقا می بشاد ، زیرا بیشاز 3000 سال است به عنوان غذا در آن مناطق کشت می گردد . نوشته ها نشان می دهند که در 100 سال قبل از میلاد مسیح خیار به وسیله سفیر چین از ایران به کشور چین برده شده است . یونانیان و رومیها آن را می شناختند . این گیاه در قرن نهم به فراسنه معرف شد و از آ« پس در آن جا کشت گرددی . سپس در قرن چهاردهم کشت خیار در انگلستان متداول گشت . سرخ پوستان آمریکا آن را می شناختند و به ک شت آن می پرداختند .مشخصات گیاه شناسی خیار از جنس Cucumis می باشد و نام علمی آن Cucumis sativus L  است . حدود 30 گونه آن را د

ادامه مطلب  
كاركرد دستی ميز شاخص


فرمت فايل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات16كاركرد دستی ميز شاخص 1) سلكتور ميز شاخص 6 ( شكل 503 ) در موقعیت 1 و سلكتور واحد دریل (نور اخكاری) 5 ( شكل 503 ) در موقعیت 1 قرار می گیرد . 2) ميز شاخص و واحد سوراخ كاری می توانند هم زمان و به طریق دستی كار كنند . 3) واحد سوراخ كاری بر طبق دستور العمل های ارائه شده در « عملكرد دستی واحد سوراخ كاری » دراین فصل كار می كند . 4) موقعیت استارت ميز شاخص جایگاه صفر است كه می توان آن را با به كار انداختن تكمة فشاری 14 ( شكل 503) چك كرد . در صورتی كه ميز در جایگاه آغازی نباشد هنگامی كه تكمة فشاری وارد عمل می شود به طور خودكار به موقعیت خود باز می گردد . این جایگاه ( موقعیت 0 ) با علامت 0 كه روي صفحة ميز چاپ شده است مشخص می شود این علامت باید در جهت فلشی قرار بگیرد كه در لبة محافظ تراشه قرار دارد . 5) با

ادامه مطلب  
تحقیق درباره ميوه ها


↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓فرمت فايل: word  (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحات:15  قسمتی از متن فايل دانلودی:در افسانه ها و در متن كتاب مقدس در داستان آدم و حوا آمده است كه انسان بدون اجازه غذای محبوب الهه ها یعنی سیب را می خورد. برخی از اسطوره شناسان و متخصصان متون مقدس می گویند كه انجیر ميوه ممنوعه ای بود كه باعث رانده شدن آدم و حوا از بهشت شد و نه سیب.ميوه چیست؟بسیاری از گیاهان برای پراكنش بذرهایشان، روش بسیار بدیعی را خلق كرده اند كه همان تولید ميوه است. تقریبا برای گیاه بی معنی و نیز بی فایده است كه تمام بذرهایش را درست زیر پاهایش بریزد چه در این صورت تمام نهال ها مجبور خواهند بود بر سر آب و مواد غذایی

ادامه مطلب  
طرح توجیهی تولید آب ميوه(غیر مرکبات)


هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید آب ميوه (غیر مربات) است .در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ١.١ میلیارد تومان دارد و هزینه های در گردش سالانه مورد نیاز برای تولید و تامین منابع در حدود ٢٥٠ میلیون تومان برآورد شده است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت ٥,١ سال برگشت می یابد .احداث واحد در استان هایی نظیر قزوین، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و کرمانشاه از مزیت نسبی برخوردار می باشد.آب ميوه : ( کد محصول=١٥١٣١٧٢٠)آب ميوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع

ادامه مطلب  
پاورپوینت آماده; بررسی مراحل تولید مربای هویج در خط تولید


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 12 اسلایدبررسی مراحل تولید مربای هویج در خط تولید تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات ميوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است كه از ميوه كامل سالم یا از قطعات ميوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشكیل ژل پكتین است.پكتین كربوهیدرات محلول در آبی است كه در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود.از لحاظ شیمیایی پكتین پلی‌مری است كه از به هم پیوستن مولكول‌های اسید گالاكتوزوئیك تشكیل شده كه شكل اولیه آن در بافت‌های گیاهی به صورت پروتوپكتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همی‌سلولز، آرابان، گالاكتان و .... وجود دارد.به

ادامه مطلب  
پوره ميوه جات به ظرفیت 3000 تن در سال ( ميوه های سیب , هلو و زرد آلو )


کاملترین بانک طرح توجیهی صنعتی و اقتصادی، کاملترین اطلاعات تجاری و بازرگانی ، طرحهای زود بازده، طرح توجیهی ،طرح تولیدی، طرح ایجاد، طرح احداث و راه اندازی کارخانه تولیدی و کارگاه مناسب برای اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی این طرح توجیهی شامل موارد زیر است : معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول اهمیت استراتژیک کالا در دنیای ا

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق درباره بابونه آلمانی


تعداد صفحات:21نوع فايل: word (قابل ویرایش)لینک دانلود پایین صفحه   مقدمه بابونه از قدیمی ترین گیاهان دارويی شناخته شده  توسط انسان  است  مردم مصرو  یونان باستان  ازخواص دارويی آن مطلع  بوده وبرای درمان بعضی بیماریها از این گیاه  استفاده می کرد  دوتن از حمای یونان باستان  به نام ((پلینیوس ))و (( دیوسکورید ))  در تالیفات خود  از بابونه به نام  ((کالماملون))  یاد کرده و خواص درمانی  آن شرح داده اند . بابونه  در تمام فارماکوپه  های معتبر به عنوان یک  گیاها دارويی معرفی شده و خواص  درمانی گلهاي این گیاه  مورد بررسی قرار گرفته است . ازمواد موثره  گلهاي بابونه داروهای   ضد تورم داروهایی برای معالجه  دل درد نفخ شکم

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روي بر تشکیل ميوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه در قوچان


چکیده :به منظور بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روي بر درصد تشکیل ميوه و برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در سال 1394 در تاکستان های اطراف قوچان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه غلظت (0، 5 و 10 گرم در هزار) و سه غلظت از کودهای اسید بوریک و سولفات روي (0، 5/1 و 3 گرم در هزار) بودند که در زمان یک هفته قبل از باز شدن کامل گل ها محلولپاشی شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای محلولپاشی بر درصد تشکیل ميوه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. بیشترین درصد تشکیل ميوه در تیمارهای حاوی عنصر روي و کمترین درصد در شاهد وجود داشت. همچنین نتایج حاکی از آن بود که تیمارهای م

ادامه مطلب  
پاورپوینت شناخت ميوه ها


       نوع فايل power point قابل ویرایش 34 اسلاید قسمتی از اسلایدهاميوه: در تشکیل ميوه کلیه اندام های گل حتی اجزا فرعی ان می تواند سهیم باشند. این اندامها حتی شامل دمگل – گلبرگها-و یا برگهای زیرین و رويین روي قسمتهای تخمدان می با شد. ساخت ميوه مرحله لقاح را پشت سر گذاشته  اگر چه در تخمدان از راه غیر جنسی هم میتواند بوجود اید که پس از تکامل به ميوه منتهی می گردد . در ساختمان ميوه دو قسمت یکی برون بر و دیگری درون بر قابل تشخیص است .سته( berry) به ميوه های گوشتی با سا ختمان یکنواخت که بر خلاف ميوه های دانه سخت تمامی قسمتها ی ميوه مانند برون بر و میان بر گوشتی ابدار-خمیری و یا اسفنجی می باشد.مانند انگور و گوجه...ميوه شفت( Drupe) به ميوه های گوشتی که در وسط هسته سختی دارند.درحالت کلی این ميوه از

ادامه مطلب  
تحقیق کامل در مورد ميوه عناب


تعداد صفحات:35 صفحهعنوان ارائه:بررسی کامل گیاه عناببصورت WORD با فرمت:DOCقابل ویرایش در ورد                         ::لینک دانلود پایین توضیحات::مشخصات تیره عناب Rhamnaceaeََََگیاهان تیره عناب به صورت درخت یا درختچه های غالبا خاردار و به ندرت علفی می‌باشند . در بین آنها انواعی با ساقه بالا رونده نیز یافت میشود . مجموعا شامل 50 جنس و600 گونه اند كه بیشتر در اروپا و نواحی استوایی می رويند . از اختصاصات آنها این است كه برگهای  ساده ، غالبا متناوب و گلهاي منظم ، نرماده یا بر دو نوع نر و ماده ، پلی گام – دوپایه و یا یك پایه دارند ، كاسه گل آنها مركب از 4 تقسیم ( زود افت ) و جام گل آنها شامل 4 یا 5 گلبرگ ( به ندرت فاقد گلبرگ ) است . پرچم های آنها معمولا به تعداد قطعات

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق انواع ماشینهای فرز


دانلود تحقیق در مورد انواع ماشین های فرزفرمت فايل: ورد قابل ویرایشتعداد صفحات: 35     بخشی از متن:انواع ماشینهای فرز:1- ماشین فرز زانوئی و ستونی2- ماشین فرز تولیدی (دروازه ای)3- ماشین فرز مخصوصاگر چه بعضی از عملیات اصلی فرزکاری به وسیله ماشینهای فرز زانوئی ستونی انجام گرفته است ولی قابل فهم و درک است که بر اثر توسعه یافتن مهارتها سازندگان ماشینها انواع ماشینهای فرز مخصوص دیگری را به بازار عرضه نموده، زیرا که برای اجراء کارهای پیچیده و مهم نیاز به ماشینهای پیچیده تر بوده تا بتوان با آنها با صرف وقت کمتری انجام داد. بنابراین این اصل بحث ما درباره ماشین فرز زانوئی ستونی تمرکز خواهد یافت.◄  ماشین فرز زانویی و ستونی:این نوع ماشین فرز یک نوع ماشین فرز استاندارد شده است. که بر اساس دو جزء اصلی که قبلاً طراحی شده نا

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد گلابی


40 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق     كشور ما ، با داشتن مناطق مستعد و ارقام بسیار مرغوب انتخاب شده داخلی            و خارجی جا دارد با ایجاد موجبات و بالابردن دانش باغدارای و ایجاد صنایع تبدیلی در سطح وسیع و توسعه انبارهای فنی ، بازار مطمئنی برای انواع گلابی در داخل و خارج كشور بوجود آورد . این كار شدنی است به سرطی كه مقامات مربوطه واقعاً بخواهند به آن عمل كنند . وضع فعلی باغهای گلابی به استثنای موارد معدودی كه در بیست و ـ سی سال اخیر با رعایت نسبی نكات فنی احداث شده اند زیاد با اصول صحیح باغداری مدرن تطبیق نمی كند . بطوریكه حتی در بعضی مناطق هنوز هم گلابی های تخمی را پرورش می دهند . مثلاً در مناط

ادامه مطلب  
دانلود پروژه طراحی ميز کامپیوتر


با گسترش علم و تکنولوژی شاهد تغییرات متنوعی در وسلیل گوناگون و یا ایجاد وسایل جدید هستیم . حال باید از این منظر به آن نگاه کرد که چرا تغییرات ایجاد میشوند ؟ ویا اینکه  این نوع اوسیله چرا تغییر کرده و به گونه ای دیگر مطرح شده است ؟ و ما هم میتوانیم به این گونه سوالت به این گونه پاسخ دهیم گسترش علم است که باعث این گونه تغییرات می شود . حال باید گفت که چرا و چگونه ؟ پاسخ  این سوال  را با یک مثال آغاز می کنیم : بشر در زمانهای دور اطلاعات محدودی راجع به محیط زندگی خود داشته است یا اینکه راجع به علم پزشکی اطلاعات کمی داشتند و بسیاری از مسائل برای آنها به طور امروزی حل نشده بود و وقتی که همین بشر به اطلاعات دست پیدا می کرد سعی بر این داشت تا بتواند از آن در رسیدن به هدفهای خود استفاده کند . مثلا آنها برای شکار از سلاحهای  چو

ادامه مطلب  
دانلود مدل سه بعدی کلاسیک استیل چوبی ویترین ميز گل ميز آیینه ميز توالت


مدل کلاسیک استیل چوبی ویترین ميز گل ميز آیینه ميز توالت مبل صندلی دراور ميز کار نرده پله کلاسیک چوبی تخت خواب کلاسیک مبل کلاسیک چرمی کمد دیواری چوبی کنده کاری شدهمدل سه بعدی کلاسیک استیل چوبی3D Gramercy home furniture classic

ادامه مطلب  
تاثیر اقلیم و زمان برداشت ميوه روي کمیت و کیفیت برخی فلاونوئیدهای ارقام مرکبات


• رساله دکتری رشته علوم باغبانی (گیاهان دارويی) با عنوان: تاثیر اقلیم و زمان برداشت ميوه روي کمیت و کیفیت برخی فلاونوئیدهای ارقام مرکبات  • دانشگاه تربیت مدرس  • استاد راهنما: دکتر رضا امیدبیگی  • پژوهشگر: خدایار همتی  • سال انتشار: تابستان 1382  • فرمت فايل: PDF و شامل 150 صفحه چکیــــده:در این تحقیق تاثیر اقلیم و زمان برداشت ميوه نارس نارنگی محلی (Citrus reticulate Blanco) نارنج (Citrus aurantium L)، گریپ فروت مارش (Citrus paradisii Macf) و گریب فروت قرمز (Citrus paradisii Macf) بر فاکتورهایی مانند وزن ميوه، قطر ميوه، ضخامت پوست ميوه، ماده خشک ميوه، ميزان عصاره کل و مقدار نارنجین و هسپریدین موجود در عصاره کل بررسی گردید. این تحقیق

ادامه مطلب  
تحقیق درباره ميز و صندلی و اهمیت آن در زندگی


فرمت فايل : WORD(لینک دانلود پایین صفحه)تعداد صفحات: 53 صفحه     تعریف:شناخت مشكل (فصل اول)1-1تعریف كلید واژه: مكانی برای استراحت، خوردن غذاهای fast food در مدت زمان كوتاه برای رفع گرسنگی1-2آنالیز مقدار نیاز:می توان گفت از این ميز و صندلی شكل های مختلف در تمام مكان هایی كه serve غذا در آن صورت می گیرد لازم و ضروری است و در مكانی همچون fast food نیز ضروری و حتمی است پس می توان نتیجه گرفت یكی از مهمترین ابزار در یك fast food داشتن مكانی برای نشستن و جایی برای گذاشتن غذاشت.و ساختن آن بستگی به انبوهی fast foodها و نیاز كارفرمایان برای تنوع دادن در طرح و نقشه ی آن است این ميز و صندلی با توجه به فضای fast food ممكن است كوچك یا بزرگ و در طرح های بسیار متنوعی ساخته شود.1-3- جایگاه محصول در بین محصول های هم ت

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق درباره ميز و صندلی و اهمیت آن در زندگی


تعداد صفحات:40نوع فايل: word (قابل ویرایش)لینک دانلود پایین صفحه   شناخت مشكل (فصل اول)1-1تعریف كلید واژه: مكانی برای استراحت، خوردن غذاهای fast food در مدت زمان كوتاه برای رفع گرسنگی1-2آنالیز مقدار نیاز:می توان گفت از این ميز و صندلی شكل های مختلف در تمام مكان هایی كه serve غذا در آن صورت می گیرد لازم و ضروری است و در مكانی همچون fast food نیز ضروری و حتمی است پس می توان نتیجه گرفت یكی از مهمترین ابزار در یك fast food داشتن مكانی برای نشستن و جایی برای گذاشتن غذاشت.و ساختن آن بستگی به انبوهی fast foodها و نیاز كارفرمایان برای تنوع دادن در طرح و نقشه ی آن است این ميز و صندلی با توجه به فضای fast food ممكن است كوچك یا بزرگ و در طرح های بسیار متنوعی ساخته شود.1-3- جایگاه محصول در بین محصول های هم تراز: در

ادامه مطلب  
مطلبی در مورد باروری زیتون


 فرمت فايل : ورد Word (  قابلیت ویرایش )   قسمتی از متن ورد ..... تعداد صفحات : 21 صفحهنیازهای گرده افشانی گرده افشانی زیتون غالباً توسط باد صورت می‌گیرد. بنابراین وجود آب و هوای مناسب و مساعد عاملی مهم و تعیین كننده در گرده افشانی و تشكیل ميوه به شمار می‌رود. در فصل گلدهی ‌بارندگی سبب شكسته شدن گرده و كاهش تلقیح و در نتیجه پوك ماندن مغز ميوه می‌گردد. حال آن‌كه درجه حرارت بالا به ویژه اگر همراه با باد گرم باشد به تشكیل ميوه‌های جوان كمك می‌كند. ارزش زیستی گرده زیتون زمانی بالاست كه در گل نر قرار داشته باشد و از طرف دیگر گرده‌های پراكنده شده زمانی بالاست كه بتوانند گل ماده را بارور كنند و ميوه‌ای بوجود آورند. همچنین وقتی تعداد گلها زیاد است 2 تا 3 درصد از گلهاي یك

ادامه مطلب  
پاورپوینت خط تولید آبميوه


        نوع فايل: power pointقابل ویرایش23 اسلاید قسمتی از اسلایدها:آب‌ ميوه (به انگلیسی: Juice)‏  آب‌ ميوه مایعی است که بطور طبیعی از ميوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب ‌ميوه از فشردن ميوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه می‌شود. آب ‌ميوه را می‌توان در منزل از ميوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های آب ‌ميوه گیری دستی و یا الکترونیکی تهیه نمود.آب‌ ميوه‌هایی که در بازار عرضه می‌شوند معمولاً فیبر و یا تفاله ميوه را از آب آن جدا می‌کنند. ولی گاهی آب پرتقال تازه بهمراه تفاله آن در بازار عرضه می‌شود. آب‌ميوه گاهی بصورت غلیظ، گاهی بصورت منجمد تهیه

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق و مقاله کامل در مورد روشهای نگهداری مواد غذایی (با قابلیت ویرایش / فايل Word)تعداد صفحات


خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و ميوه ها را با استفاده از این روش می

ادامه مطلب  
پاورپوینت درباره تهیه و تولید مربای هویج


فرمت فايل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 12 اسلاید      تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات ميوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است كه از ميوه كامل سالم یا از قطعات ميوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشكیل ژل پكتین است. پكتین كربوهیدرات محلول در آبی است كه در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پكتین پلی‌مری است كه از به هم پیوستن مولكول‌های اسید گالاكتوزوئیك تشكیل شده كه شكل اولیه آن در بافت‌های گیاهی به صورت پروتوپكتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همی‌سلولز، آرابان، گالاكتان و .... وجود دارد. به هنگام رسیدن ميوه تحت تاثیر آنزیم‌های

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  > 
logo-samandehi